divendres, 13 de juny del 2014

2n B: AXOLOTS A LA CLASSE!

Salutacions famílies!
Segur que recordeu que fa ben poc els nens i nenes de 2n van estar estudiant els amfibis.  A l'aula vam estar parlant de les característiques dels amfibis i els nens i nenes de la classe van haver de buscar el nom d'alguns dels amfibis que podem trobar al nostre planeta. Van ser molt els amfibis que els nens i nenes van anomenar i que vam estudiar en dies posteriors.
Un de tots els amfibis que vam estudiar va ser l'axolot. Alguns dels nens i nenes de 2n van destacar aquest amfibi així que vam estudiar les seves característiques.



Però, sabeu què? Que va coincidir que un dels alumnes de 2nB tenia a casa seva, com a mascota, dos exemplars d'aquest peculiar amfibi. Quina gran sort que hem tingut! I és que el Derek ha volgut portar-los a la classe per ensenyar-nos-els.
Mireu quina meravella!



Moltes gràcies, Derek, per compartir amb nosaltres els teus axolots durant un matí! Gràcies a tu hem pogut veure de ben a prop aquest curiós amfibi que tot just acabàvem d'estudiar a classe.
Moltes gràcies també a la seva família, per la col·laboració mostrada!

dimarts, 10 de juny del 2014

Sortida a la Colònia Güell 1r

Els nens i nenes de 1r hem visitat la Colònia Güell i hem après a fer mosaics amb la mateixa tècnica que utilitzava l' Antoni Gaudí. També ens han explicat moltes curiositats sobre la cripta, que per cert, quina forma més curiosa que té ja que Gaudí va basar-se en la natura per construir-la, com totes les seves altres obres conegudes per tots i totes.
Si voleu veure més imatges, feu click al següent enllaç.





divendres, 6 de juny del 2014

2n A i B: MOMENTS ESBOJARRATS!

Hola a tots i a totes!
Ja no queda gaire per acabar el curs escolar i no volem que arribi l'últim dia de classe sense aconseguir un record ben divertit de tots nosaltres. 
Per això, hem volgut fer-nos una foto ben esbojarrada i divertida, deixant les formalitats a un costat i fent un posat ben estrambòtic.
Alguns nens i nenes han volgut mostrar un somriure ben gran, uns altres ens han ensenyat el símbol de la victòria representat amb els dits, d'altres han fet un gest molt "rocker" amb les seves mans o, fins i tot, alguns s'han atrevit a fer una ganyota simpàtica ensenyant-nos la llengua. 

Mireu, que bé que sortim tots!

2n B

2n A

2n B: LA CREATIVITAT DE L'ÀLEX!

Salutacions famílies!
Des del bloc de l'escola us volem ensenyar una creació artística del nostre alumne Àlex G. de 2n B.
L'ha realitzada a casa seva, deixant anar la seva imaginació. En el seu temps lliure ha elaborat aquest magnífic robot, tot fent servir exclusivament material reutilitzat. Una vegada fet, ha volgut portar-ho a classe per ensenyar a tots els seus companys i companyes el seu treball.
Mireu què bonic li ha quedat!



Moltes gràcies Àlex per ensenyar-nos la teva obra d'art!
Continua desenvolupant la teva imaginació i creativitat!