dimecres, 27 de març del 2019

Circuit de bicis i patinets

HOLA:

Avui ha tornat Xavi, i hem quedat amb ell a la Montanyeta on ens havia preparat un circuit amb senyals , bicis i patinets, Ens ha explicat unes quantes normes molt importants i després hem gaudit una bona estona circulant amb els nostres companys i companyes. 

CLICAR AQUI PER VEURE MÉS FOTOS







COLONIES LA RUCA

HOLA:

Després de la setmana cultural tan intensa, uns quants alumnes de 2n juntament amb els nostres companys de 4t i P5 vàrem anar uns dies de colònies a la casa rural de la Ruca. Ens ho hem passat d'allò més bé alumnes i companys. Ens hem tornat molt tristos i cansats però molt contents de estar uns dies en un lloc tan privilegiat i fent activitats molt xules. Ja tenim ganes de tornar!!!

clica per veure més fotos






dijous, 7 de març del 2019

El que més m'agrada

Hola.

Aquest curs hem començat una activitat nova on portem les coses que més ens agrada en una capsa i les expliquem als nostres companys/es i després les deixem uns dies a la classe perque  tothom les vegi i pugui gaudir d'elles.

Clicar per veure més fotos.



Carnestoltes

Hola:

Després de tant treball fent les nostres disfresses, finalment sortim al carrer perque tothom vegi que xules ens han quedat. Aquest anem de queixals amb el nostre raspall i les profes de tub de pasta dentífric. 
Esperem que us hagi agradat molt!!

Clicar per veure més imatges




Setmana Cultural

HOLA.

Com cada any, la setmana del Carnestoltes, treballem un projecte . Al matí fem diversos tallers i per les tardes confeccionem les nostres disfresses. Un dia, anem a la muntanyeta, on el César i la Maria ens preparen una gimcana molt divertida.

És una setmana diferent , on treballem barrejats els alumnes de primer i segon i ens ho passem molt bé.

Clicar per veure més fotos





Visita la Policia Local

Hola:

El Xavi, de la Policia Local de Sant Boi ,ens ha vingut a fer una visita i quan hem arribat a la classe l'havia transformada amb un autobús. Ens ha explicat moltes coses molt interessants i després hem sortit de l'escola i hem anat a la parada d'autobús. Quan ha arribat , ens hem pujat . Ha estat una experiència molt divertida i hem après molt. Gràcies Xavi, t'esperem!!!