dimecres, 24 d’abril del 2019

SANT JORDI

HOLA:

Aquest any hem tornat a celebrar els Jocs Florals a l'escola. Tots hem treballat molt per presentar uns textos meravellosos. Els alumnes de primer es presentaven a la categoria de Frase il.lustrada i els infants de segon s'han presentat a dos categories: Narració i Poesia. 

Al final tots hem gaudit molt perque ens hem pogut fer una foto i ens hem transformats en uns personatges molt especials. 

CLICAR PER VEURE MÉS FOTOS









dijous, 4 d’abril del 2019

PLANETARIUM DE LA CAIXA A L'ESCOLA

HOLA:

Aquesta setmana hem tingut la sort que la Fundació La Caixa ens ha deixat un Planetarium a l'escola, i hem pogut gaudir totes les classes d'aquesta experiència. Ha estat molt divertit

CLICAR PER VEURE MÉS FOTOS




VISITA DE 2n AL CRARC

HOLA:

Avui les dues classes de segon hem anat d'excursió al CRARC, per veure rèptils i amfibis que estan en aquest Centre de recuperació. Ens han explicat coses molt interessants i hem après també moltes curiositats d'alguns animals que tenen . Hem pogut tocar la tortuga mediterrànea, la sargantana, un llargandaix barbut i una serp de color vermell.

També hem tingut molta sort perquè amb nosaltres han vingut dos nois que treballen a la Beteve i ens han gravat a tots i sortirem en el programa CATAKRAC, alguns hem tingut la sort de fer de presentadors i presentadores. Ha estat una experiència molt divertida!

CLICA PER VEURE MÉS FOTOS









dimecres, 3 d’abril del 2019

CINDERELLA TEATRE EN ANGLÉS.

HOLA.

Aquesta tarda hem anat al Teatre de Can Massallera a veure l'obra Cinderella en anglés. Ha estat molt divertida i ens ho hem passat molt bé. Els professors d'anglés de l'escola han demostrat que són uns grans artistes!! Es nota que a la nostra escola portem el teatre a la sang....


CLIQUEU VER VEURE MÉS IMATGES




dimarts, 2 d’abril del 2019

JJOO

HOLA:

El dia 22 de març es van cel.lebrar els JJOO de l'escola Amat Verdú i aquí teniu la representació de Cicle Inicial. Ens ho vam passar molt bé. Ja tenim ganes de tornar-hi.




TALLER DE CUINA NUTRIXEF

HOLA:
Després de la setmana cultural hem fet un taller sobre la cuina saludable. Ens han explicat els diferents aliments que podem trobar al super i com podem elaborar un menjar ric i saludable. Hem fet diverses activitats en grup i hem aconseguit molts punts en el programa Nutrixef
Ens ho hem passat d'alló més bé i hem après molt.

clicar per veure més fotos