dijous, 21 de novembre del 2019

VISITA MOSSOS D'ESQUADRA

Hola families!!!!
Ahir vam rebre la visita d'en Xavi, un Mosso d'esquadra que ve a l'escola a ensenyar-nos moltes coses interessants. Aquest cop ens va explicar la història dels Mossos i després ens va ensenyar alguns dels objectes que fan servir. Va ser molt divertit i vam aprendre molt!!!!
Mireu les fotos!!!!



dijous, 14 de novembre del 2019

SORTIDA DE LA VEREMA

Per fi...després de dues cancel·lacions pel mal temps....hem pogut anar a Sant Martí Sarroca!!!
En arribar vam fer una visita a les caves Mas Bertran, allà ens van explicar d'on sortia el vi i el cava, i quin era el procés d'elaboració fins a l'embotellat. També ens van convidar a un gotet de most, que és el suc del raïm.
Després vam anar a unes vinyes i vam recollir raïm. Quan el teniem, a la casa de colònies Estol, el vam trepitjar amb els peus ben nets...com ho feien els pagesos d'abans. Els monitors van ficar en most en una ampolla i ara la tenim a l'aula...aconseguirem un gran vi...??




divendres, 8 de novembre del 2019

TREBALLS DE LA TARDOR

Com es tradició a la nostra escola per la castanyada, fem una exposició de treballs realitzats amb fruits de la tardor. Les nostres families ens han ajudat a fer-los, i han quedat súper bonics!!!
Desprès Maria "La castanyera" ens va visitar i ens va regalar un diploma per la nostra participació.

VISITA DE LES CASTANYERES I EL CASTANYER

Hem rebut una visita molt especial a l'aula!!!! 
Des de la muntanya han arribat a l'escola unes castanyeres i un castanyers molt simpàtics. Hem ballat amb elles, hem encertat les endevinalles que ens deien i com que ens ho hem passat tan i tan bé...... ens han deixat una paperina plena de castanyes torrades....



nyam-nyam.....