dissabte, 23 de gener del 2021

ELS BUSCAPISTES I ELS DILEMES DE MOBILITAT I SEGURETAT

 Hola famílies i buscapistes:

Aquesta setmana ens ha tornat a visitar el Xavi i aquest cop ens ha fet un taller sobre els dilemes de mobilitat i seguretat que podem tenir a la vida quotidiana amb accions que poden ser molt perilloses i que podem pensar que no ho són.


Primer ens ha explicat un conte, d'uns nens i un ogre  i després, ens ha projectat un curt que es deia la "Maleida pilota". Ha estat una estona molt interessant on hem pogut coses ben interessants.

Gràcies Xavi perquè sempre ens fas passar una bona estona.


CLIQUEU PER VEURE TOTES LES FOTOS



dilluns, 11 de gener del 2021

Tornem amb molta diversió!

 Hola pirates, peixos, girafes, buscapistes i famílies!

A cicle inicial hem gaudit molt de la tornada després de les vacances. Ha estat un dia en què hem rememorat els bons moments que hem viscut durant aquests dies amb la família i, a més, hem explicat què ens han portat el Pare Noel i els Reis Mags.

Per acabar un dia rodó, hem estat jugant amb els companys i companyes de classe amb algunes de les noves joguines. Què divertit!

FOTOS DE LA TARDA AMB JOGUINES



dissabte, 2 de gener del 2021

DESCOBERTA DEL RIU LLOBREGAT!


A finals d'aquest trimestre la classe de 2n hem anat d'excursió al Riu Llobregat. Molts hem anat moltes vegades a donar un tomb, anar amb bicicleta o simplement per passar una estoneta.

En aquesta excursió hem anat a estudiar i observar el riu . Hem mesurat el riu amb passes, hem mirat com està l'aigua del riu olorant-la i mirant-la amb lupa i hem observat els animals que hi viuen amb uns prismàtics. Ha estat una sortida en què hem après molt i ens ho hem passat molt i molt bé! 

Ens ho hem passat molt bé!! 

Cliqueu a l'enllaç i podreu veure totes les fotos.

AQUÍ TENIU LES FOTOS DE L'EXCURSIÓ