dimecres, 26 de maig del 2021

COLÒNIES DE 2n a La Ruca

 HOLA famílies dels Buscapistes:


Els dies 12,13 i 14 de maig, vàrem anar la majoria de la classe de colònies a una magnífica casa de colònies que es diu La Ruca.

Aquest dies els nens i nenes han pogut fer un munt de coses interessants. El primer dia els infants van poder descobrir les seves habitacions on compartirien aquests dies amb alguns dels seus amics. Estaven molt il·lusionats de poder dormir amb lliteres i amb els seus companys. Van desfer la motxilla  i després del primer dinar van fer una petita excursió a la Bassa. Mentre caminaven la Verònica , que era la seva monitora, els va anar explicant coses molt interessants de la flora i la fauna dels voltants de la casa. Després de sopar , van fer el primer joc de nit, on van tenir que anar a buscar unes pistes enmig del bosc i després muntar un mapa que ens serviria pel dia següent poder trobar una cabana molt particular. També van recollir romaní , per després poder fer uns saquets aromàtics , que es van emportar a casa.

A la tarda, van fer diferents jocs de cooperació i van tenir una sorpresa ! Ens va venir a visitar un senyor que portava aus rapinyaires. Es va explicar coses molt interessants i finalment van poder tocar un.

Després de sopar, també vàrem fer un joc de nit que es deia " La Bandera". Els va costar dormir una mica , però estaven molt cansats i de seguida es van adormir.

Al dia següent, i ja l'últim, després d'esmorzar, tots els infants van recollir les coses i seguidament van fer esports d'aventura: escalar un arbre, pujar amb caixes i tir a l'arc. Els nens i nenes s'ho van passar molt bé.

Finalment, després de dinar, vàrem pujar a l'autocar, on la majoria dels buscapistes  es van posar a dormir.

Com cada cop que anem,  LA RUCA, ens tracta i ens cuida super bé.

Gràcies Marc , Verònica i la resta de monitors per fer-nos passar uns dies tan fantàstics.


CLICA PER VEURE MÉS FOTOS