dilluns, 3 de març del 2014

1r i 2n: CARNESTOLTES 2014.

Salutacions a tothom!

Com ja sabeu, enguany la nostra escola ha celebrat la setmana del carnestoltes coincidint amb les jornades culturals. És per això que les mestres de cicle inicial vam decidir aprofitar l'avinentesa per poder donar l'oportunitat als nostres alumnes d'elaborar la seva pròpia disfressa a classe!

Les jornades culturals 2013 - 2014 han girat en torn la temàtica de la nit i un dels tallers que s'han realitzat durant aquests dies ha estat l'elaboració de la disfressa. Així doncs, durant les tardes d'aquesta setmana tan especial els nens i nenes de 1r i 2n han anat creant la seva pròpia disfressa.

Com no podia ser de cap altra manera, la disfressa també ha estat relacionada amb la temàtica de la Setmana Cultural del centre i, per tant, han tingut molt a veure amb "La Nit". Per això, els nens i nenes de 1r han elaborat una disfressa de focs d'artifici espectacular i, per la seva banda, els i les alumnes de 2n han creat una disfressa de cuca de llum ben bonica.

En arribar divendres a la tarda, moment de la celebració màxima del carnaval a l'escola, tot ja estava preparat. Tot i que en un primer moment vam haver de cancel·lar la rua per "forta ventada", finalment vam poder sortir i ensenyar a tothom el nostre esforç i treball fet. El fort vent ens va jugar una mala passada, fent malbé algunes parts de les disfresses, però res que no es pogués solucionar en tornar al centre.

Així doncs, l'esforç fet durant la setmana va valer molt la pena, i divendres passat vam poder gaudir d'una divertida tarda de Carnaval!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada