dijous, 24 d’abril del 2014

2n A i B: JOCS FLORALS ESCOLARS.

Enguany els nens i nenes de la nostra escola han tornat a esdevenir escriptors i escriptores, poetes i poetesses, dibuixants i artistes... tot elaborant un enorme ventall de veritables obres literàries.

Nens i nenes de tota l'escola han creat preciosos poemes, bonics cal·ligrames, interessants narracions i divertits còmics que han pogut mostrar als companys i companyes, compartint, d'aquesta manera, el resultat de tot un procés creatiu que requereix d'una gran quantitat d'esforç, dedicació i hores de treball.

Tota aquesta feinada no podia tenir un tancament més adient que la celebració d'un concurs literari escolar en què han participat tots els nens i nenes de l'educació primària, des de 1r (amb poesia), 2n (poesia, narrativa i cal·ligrama) i cicles mitjà i superior (poesia, narrativa, còmic i poesia visual).

Ha estat molt emocionant observar els infants guanyadors dels primers, segons i tercers premis atorgats en el concurs mentre pujaven a l'escenari del teatre amb els rostres il·luminats d'alegria i orgull.



Tots no podien sortir guanyadors i guanyadores, tot i així, els i les mestres estem molt contents del treball fet per l'alumnat del centre. Les mestres de cicle inicial volem felicitar a tot l'alumnat de 1r i 2n per l'enorme dedicació que han mostrat.
Molt bé nois i noies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada