dimarts, 1 de març del 2016

Sortida de 1er al Museu de la Xocolata Simón Coll

El passat 22 de febrer els alumnes de 1er vam visitar el Museu de la Xocolata Simón Coll situat a Sant Sadurní d'Anoia.
Allà vam fer tot això que ara us explicarem:

Mitjançant un audiovisual (d’uns 15 minuts aproximadament) amb imatges espectaculars i innovadores ens van fer un repàs a la història i l’origen de la xocolata i a les diferents etapes del procés d’elaboració de la xocolata, des del torrat de les faves de cacau, fins a obtenir la pasta de cacau a la que donarem forma i en resultarà el producte acabat.
Degut a que no està permès entrar dins la fàbrica per motius sanitaris i de riscos laborals, s’han disposat unes finestres a través de les quals vam poder visualitzar una de les 11 línies de producció real on s’està fabricant producte.
 Vam experimentar: Tocar, olorar, entrar en contacte més directe amb la matèria prima de la xocolata experimentant amb pinyes de cacau, faves de cacau, motlles per fer figuretes, textures, etc… Mitjançant un kit de materials, els alumnes van adquirir els coneixements sobre l’elaboració de cada tipus de xocolata en funció dels ingredients que la componen.
El tast: Els alumnes van tenir l’oportunitat de degustar xocolata blanca, xocolata amb llet i xocolata negra, elaborada directament de la planta de producció. El sentit del gust i l’olfacte en el seu màxim exponencial.

També vam visitar un parc a prop del Museu per esmorzar i dinar i a l'arribada a l'escola ens ho vam passar també molt bé amb els jocs que les nostres mestres ens van proposar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada