divendres, 30 d’octubre del 2020

 Hola, classe  i famílies de 2n:

Com ja sabeu el nom de la classe d'aquest any és " Els Buscapistes". A la classe ja ens hem posat a la feina i aquesta setmana hem començat a treballar amb un primer cas que té com a nom " El misteri de Halloween" , molt adient per aquests dies. 

A la classe ja hem fet diferents missions per poder descobrir diferents pistes per poder arribar a la solució del problema i hem resolt 4 pistes , ens queda 1 més que tenim a la nostra carpeta de deures per poder descobrir l'últim personatge de la història.

Cada setmana tindrem un nou cas i noves pistes a descobrir. Però per obtenir el diploma de gran detectiu cada setmana tindrem que resoldre un enigma proposat a la classe. Els aspirants a detectius hauran de resoldre amb la vostra ajuda l'enigma de la setmana.

Cada setmana penjarem un enigma al Bloc i a la classe i ells hauran d'anotar la solució en uns papers que tenim a la classe i que penjarem sota de l'enigma proposat i els dimarts comprovarem si han encertat o no.  

Aquí teniu el primer enigma que ells ja tenen penjat a la classe.

ENIGMA 1

UN SENYOR ARRIBA A CASA FAMOLENC I AMB FRED. VOL ENCENDRE L’ESCALFADOR D’AIGUA, UNA ESTUFA I LA CUINA. SI NOMÉS TÉ UN MISTO, QUE ENCENDRÀ PRIMER?

Podeu enviar la solució utilitzant el correu electrònic dels alumnes o portant anotada la solució a l'agenda.

Espero que us agradi.

Judith

dijous, 29 d’octubre del 2020

NOMS AULES

 Hola famílies!!!!!

Com ja sabeu aquest curs el tema transversal de l'escola per treballar en projectes és "El món dels contes". A cicle inicial després de dies d'investigació, de compartir gustos i votacions molt ajustades....ja tenim decidit el nom de les nostres aules!!!!

Mireu quins contes tan bonics hem escollit!!!!

La classe de 1rA som "Els pirates i les pirates de les estrelles"!!


A la classe de 1rB hem escollit "El Peix irisat"!!


La classe de 1rC hem escollit ser la classe de "Les girafes no poden ballar"!!

I els més grans del cicle, la classe de 2n, som "Els buscapistes"!!


Us agraden els nostres noms? Nosaltres estem molt emocionats i emocionades! 

A reveure!