divendres, 30 d’octubre del 2020

 Hola, classe  i famílies de 2n:

Com ja sabeu el nom de la classe d'aquest any és " Els Buscapistes". A la classe ja ens hem posat a la feina i aquesta setmana hem començat a treballar amb un primer cas que té com a nom " El misteri de Halloween" , molt adient per aquests dies. 

A la classe ja hem fet diferents missions per poder descobrir diferents pistes per poder arribar a la solució del problema i hem resolt 4 pistes , ens queda 1 més que tenim a la nostra carpeta de deures per poder descobrir l'últim personatge de la història.

Cada setmana tindrem un nou cas i noves pistes a descobrir. Però per obtenir el diploma de gran detectiu cada setmana tindrem que resoldre un enigma proposat a la classe. Els aspirants a detectius hauran de resoldre amb la vostra ajuda l'enigma de la setmana.

Cada setmana penjarem un enigma al Bloc i a la classe i ells hauran d'anotar la solució en uns papers que tenim a la classe i que penjarem sota de l'enigma proposat i els dimarts comprovarem si han encertat o no.  

Aquí teniu el primer enigma que ells ja tenen penjat a la classe.

ENIGMA 1

UN SENYOR ARRIBA A CASA FAMOLENC I AMB FRED. VOL ENCENDRE L’ESCALFADOR D’AIGUA, UNA ESTUFA I LA CUINA. SI NOMÉS TÉ UN MISTO, QUE ENCENDRÀ PRIMER?

Podeu enviar la solució utilitzant el correu electrònic dels alumnes o portant anotada la solució a l'agenda.

Espero que us agradi.

Judith

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada