diumenge, 19 de gener del 2014

2n A i B: LA POLICIA LOCAL ENS VISITA.

Hola a tots i a totes!
Segurament ja us ho hauran explicat els vostres fills i filles: dijous passat ens va visitar la policia local!
Així és... dos policies locals molt amables van visitar-nos a classe i van fer als nens i nenes una interessantíssima classe d'educació viària.
Els van ajudar a fer memòria de moltes de les coses que ja sabien des de P5 i, alhora, els van ensenyar coses noves. Els van ajudar a reflexionar sobre molts aspectes importants en la seguretat viària:
- La importància de ser bons vianants, respectant les normes de circulació en tot moment.
- La necessitat de recordar aspectes claus com: caminar sempre per la vorera, fer servir el pas de vianants i els semàfors si volem travessar la calçada, tenir els ulls ben oberts i mirar a totes bandes sempre que ens apropem a zones transitades per vehicles (calçades, zones d'entrada i sortida de vehicles, etc.).
- La importància de fer ús sempre i sense cap excusa de la cadireta i el cinturó de seguretat al cotxe
- Les normes bàsiques de civisme i respecte en l'ús dels autobusos públics (sempre entrar per a porta del conductor, saludar, seure de final a principi i de finestra a passadís, parlar en veu baixa, sol·licitar la parada amb antelació, etc.)
I no només els van ajudar a fer tot això a la classe, sinó que també ens van acompanyar en una visita pel barri, durant la qual van poder posar en practica tot allò après. Voleu veure algunes fotos? Aquí les teniu!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada