diumenge, 12 de gener del 2014

2n: NADAL A L'ESCOLA.

Salutacions a tothom!
Després de les vacances de Nadal ens trobem ja començant el segon trimestre d'aquest curs escolar 2013 - 2014. El temps passa volant, oi?
Voldríem, per començar el trimestre, recordar tots els moments màgics que vam viure al final del trimestre passat, justament abans de començar les vacances de Nadal.
Ja sabeu que el Nadal és una època de molt de treball a l'escola, però també de molts bonics moments que vivim curs rere curs amb molta il·lusió.
Aquest curs hem pogut gaudir de moltes activitats interessants durant el Nadal. D'entre totes, podem destacar les següents:

Teatre en anglès: "Rudolph, the red nosed reindeer"
Aquest curs l'obra de teatre en anglès que venim gaudint durant els darrers anys ha tingut una temàtica nadalenca. Va ser molt divertida i vam poder practicar el nostre anglès mentre ens ho passàvem d'allò més bé.

La visita del Tió:
El Tió ens va visitar, com cada curs, també aquest Nadal passat. Des del primer dia els nens i nenes del cicle el van alimentar i, just abans d'acomiadar-nos d'ell, vam provar sort i vam intentar que ens obsequiés amb algun regalet. I ens vam alegrar molt en veure que ens agraïa tot el nostre esforç obsequiant-nos amb un divertit parxís.



La visita del Patge Reial:
Quina emoció vam sentir en rebre la visita del Patge Reial acompanyat del seu ajudant! Vam poder parlar una mica amb ells i entregar-li les nostres cartes de bons desitjos. Esperem que puguin fer-se realitat!


Manualitats nadalenques:
Ben entretinguts vam estar tot realitzant unes manualitats ben boniques relacionades amb el Nadal i l'hivern. Aquest curs els nens i nenes de cicle inicial van poder elaborar uns estels i uns ninots de neu ben bonics.


La postal amiga:
És ja tradició de l'escola que cadascuna de les classes del centre elabori i regali una postal nadalenca a una altra classe del col·legi. Tot plegat fa molta il·lusió, tant fer una manualitat per als nostres companys i companyes com, també, rebre-la d'ells.


La cantada de Nadales:
Els nervis sempre estan present durant la cantada de nadales. Els pares i mares, avis i altres familiars poden veure l'esforç que els nens i nenes del cicle fan per memoritzar totes les nadales, cançons i poemes que preparen per a la cantada. Tot i els nervis, creiem que va sortir molt i molt bé!


Quin Nadal més divertit i treballat vam passar!
Ara, a gaudir del segon trimestre que acaba de començar!
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada