dijous, 2 d’abril del 2020

Dijous 2 d'Abril


Bon dia nens i nenes de 1er i 2n!!
Com esteu? Esperem que super bé! Avui us deixem unes quantes webs amb moltíssims jocs on podreu divertir-vos molt aprenent una mica d’anglès. Atents i atentes perquè hi ha bastants!!


https://www.eslgamesplus.com/classroom-games/ : En aquesta primera web podeu jugar a tot tipus de jocs interactius que els trobareu ordenats en pestanyes clicant a “Games” que està de color blau i té una copa. Aquí trobareu diferents tipus de jocs: jocs de carreres, jocs tipus l’oca o el parxís, jocs de pirates per treballar les parts del cos, memoris, crucigrames i moltíssims més! A més, cada tipus inclou molta varietat de vocabulari. 

https://englishflashgames.blogspot.com/2008/09/food-game.html : L’enllaç us condueix a un bloc, on trobareu alguns jocs que tracten el vocabulari de la roba, el menjar i la fruita, els colors, els números… A més, la majoria de jocs són foça divertits, en alguns haureu de moure un personatge per aconseguir un repte, en altres s’ha de relacionar paraules amb imatges… Proveu-los!

https://pbskids.org/lunchlab/games/food-truck : Aquest és un joc on podeu fer de cuiners i cuineres! Haureu d’anar cuinant tot allò que els clients us demanin i cada vegada el temps corre més ràpid i els clients també augmenten!

Aquest és un joc que jugàvem moltes vegades a classe tots i totes plegades, us enrecordeu? Doncs ara és el mateix però ho podeu fer amb l’ordinador, la tauleta o el mòbil.
Aquest “Hangman” és sobre diferents tipus d’aliments i fruites que és el que ja vam treballar. 

Si baixeu una mica la pàgina, trobareu les paraules amb la seva imatge que us servirà d’ajuda per anar descobrint les lletres! A més, si baixeu encara més la pàgina, trobareu algunes fitxes per imprimir i per fer.

http://www.eslgamesworld.com/members/games/levels/easy/index.html : És una web on trobareu diferents jocs molt divertits sobre els hobbies, el temps, els números, els animals, els planetes… Aquesta us agradarà molt perquè escoltareu la veu d’una persona en anglès en gairebé tots els jocs que haureu d’intentar comprendre!
Ah! Per poder jugar us haureu de descarregar l’Adobe si no el teniu, és fàcil de fer, és molt intuïtiu i gratuït!

Esperem que tots i totes esteu super bé!
Una abraçada forta de part de les vostres mestres: Carla, Gema, Pepi, Raquel, Sonia, Susana i Vanessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada