dimecres, 1 d’abril del 2020

Dimecres 1 d'Abril


Bon dia , estimades families!!!! abans de tot esperem que esteu bé.
Com ja sabeu ens han agradat molt els vostres videos dels nens/es de primer i de segon ens han tret un somriure en aquests dies complicats per a tots/es.
I les fotos són superxules, continueu i animeu-vos a enviar-nos més ens fa molta il·lusió que les envieu.
Bé, us envio alguns jocs divertits de Llegua Castellana, espero que us agradin (estan classificats per apartats: vocabulari , ortografía, etc.)


https://www.mundoprimaria.com/juegos-educativos/juegos-lenguaje (són divertits jocs de llengua per a nens/es de primaria).

I per acabar, us adjunto una web molt xula amb exemples, dibuixos, i fotos descarregables per a fer manualitats de 3 a 6 anys, que podeu utilitzar per fer amb els nens/es de primer i segon.

Molts petonets guapos, cuideu-vos molt i ja sabeu aprofiteu ara per jugar amb els vostres pares, mares, i germans  a jocs com el Uno, el Virus , el parxís i d’altres que teniu a casa, segur que us ho passeu d’allò més bé.

Petonets i abraçades de Raquel, Gemma, Carla, Maria, Sonia, Vanessa, Susana, Mireia, Lorena i Pepi, ens veíem aviat guapos.  

TOT ANIRÀ BÉ !! 💓💓💓💓

2 comentaris:

  1. Bon dia Carla!!!!Ala resposta que em vas donar jo ara et responc.Jugo molt amb las mevas ninas,ballo,ioga,cantar i llegeixo.I tambe alludo molt a la cuina.

    ResponElimina
  2. Moltas abraçades i molts petons

    ResponElimina