dijous, 26 de març del 2020

Dijous 26 de Març




Bon dia noies i nois! 


Avui us compartim diversos enllaços que us conduiran a diferents curts en anglès que us trauran més d’un somriure en família!


Curtmetratges:


Word Girl, és una superheroïna que combat els enemics amb paraules! Podeu veure totes les seves aventures només fent click al següent enllaç!


Martha Speaks, són diversos curts que duren aproximadament 20 minuts cadascun on podeu endinsar-vos en el dia a dia d’una nena i la seva gossa que es diu Marta i és una gossa que parla!


Atents! Nens i  nenes de 2n, això és també es per vosaltres!


Us enrecordeu de l’últim experiment que vam fer a classe per veure el cicle de l’aigua? Aquell que vam utilitzar un recipient de vidre, uns quants litres d’aigua, unes gotetes de pintura taronja, paper de film i un all, però que no vam poder veure la pluja dins del recipient?


Doncs avui us proposem un repte: fer un experiment semblant a casa i fer algunes fotos on sortiu vosaltres ensenyant l’experiment. Quan les tingueu les podeu enviar al correu de l’escola i si voleu podeu anotar en el mateix mail les respostes a algunes de les següents preguntes:
-Heu pogut veure les gotes d’aigua?
-De quin color eren les gotes d’aigua?
-Per què creieu que han aparegut gotes d’aigua? 


Per fer l’experiment, podeu accedir als següents enllaços: un és per recordar que és el cicle de l’aigua i l’altre us condueix a un tutorial que podeu seguir per fer l’experiment.




Per tant, recordeu: necessitareu colorant, que en comptes de colorant artificial també podrieu fer servir pimentó o unes quantes gotes de pintura del color que més us agradi, bosses de plàstic, retoladors per decorar la bossa, cinta adhesiva per enganxar-la a una finestra on li toqui el sol i aigua que la podeu escalfar primer per tal de veure de forma més ràpida el procés del cicle de l’aigua.


Mireu els dies de sol que farà per fer-ho i així les gotes d’aigua sortiran abans!
Ànims a tots que segur que ho aconseguiu!
Esperem amb ganes les vostres fotos i respostes per penjar-les al bloc!

MOLTS PETONS!!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada