dilluns, 30 de març del 2020

DILLUNS 30 DE MARÇ

Hola famílies! 
Comencem una nova setmana enviant-vos molt ànim i fent-vos alguna proposta perquè gaudiu amb els vostres fills i filles.
Avui volem deixar espai a la importància que té l’Educació Física, que com ja sabeu, genera importants beneficis per a la salut, també ens ajuda a calmar-nos i a sentir-nos més feliços. Així doncs, també podem aprofitar aquests dies per moure’ns i a més gaudir d’una estona en família.
Què us semblaria ballar a casa? El ball té incomptables beneficis per a la salut. Ajuda a cremar calories, desenvolupa el sentit del ritme, augmenta el to muscular, és desestressant…
A la pàgina https://www.sortirambnens.com/activitats/consells-pels-pares/consells/fem-exercici-a-casa-en-familia/ trobareu algunes propostes per fer exercici, entre d’elles la de ballar a casa. Podeu posar vídeos a youtube o fins i tot gravar-vos a vosaltres mateixos!!!
Us deixem alguns enllaços de Zumba/Bal per si voleu provar-ho:

També podeu aprendre passos de hip-hop a casa, trobareu vídeos en el canal de Youtube Ictiva, on a més, trobareu exercicis físics que no són de ball.

Salutacions i que soni la música! 💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓

2 comentaris:

  1. soc aleix. aquesta tarda farem exercici

    ResponElimina
  2. Súper Aleix!!! Jo m'hi poso cada dia amb els meus fills i ens ho passem genial! Ja m'explicaràs què tal et va i si trobes coreografies xules! Molts petons!

    ResponElimina