dimecres, 25 de març del 2020

Dimecres 25 de març


Estimades famílies dels nens/es de Primer i de Segon curs de l’escola Amat i Verdú, abans de res, espero que estigueu  bé, i que intenteu  gaudir aquests díes de jocs, lectures, balls  i d’altres activitats en companyia dels vostres infants. Intentem  veure o buscar la part positiva d’aquesta  situació que estem vivint.    
Sóc la Pepi Chaves la professora de Ll.Castellana.
A continuació us enviu alguns recursos per fer algunes feinetes de Ll.Castellana , recordeu no són deures només activitats senzilles per no perdre el fil de la formació dels nostres fills/es aquests díes.
Els vostres nens/es poden llegir llibres, o contes senzills tipus: “La caperucita roja”, “Los tres cerditos”,  “El sastrecillo valiente”, “La liebre y la tortuga”, “La jirafa no puede bailar” “Martina” i/o…còmics diferents adreçats a la seva edat (6-7  anys).
A continuació us enviu una web on podeu treure llibres i contes recomenats per aquestes edats…encara que ens donen idees, qualsevol llibre o conte infantil que tingueu a casa els servirà per a llegir i practicar lectures.
http://arbolabc.com/juegos-para-ninos-6-y-7-anos.
També els nens/es de  Primer poden escriure frases explicant allò que estan  fent aquests díes., acompanyant-lo d’algún dibuix. A tall d’exemple :
Aquest matí hem fet un dibuix de la primavera amb el meu germà i després hem jugat a alguns jocs de taula , ens ho hem passat molt bé.

Els nens/es de Segon poden escriure una petita redacció,  entre quatre a sis frases, (com veíeu) explicant allò que feu aquests díes a casa amb els germans, pares.  Com a exemple:
Aquest cap de setmana, hem estat veient i jugant a jocs d’ordinadors d’anglès després  hem sortit a la terrassa a  jugar amb els meus germans amb la corda. Per la tarda ens ho hem passat genial jugant al parxis i ballant amb música que ens ha posat la mare. Després poden fer un dibuix relacionat amb les frases escrites.
També altre día poden dibuixar un animal e intentar amb dues o tres frases explicar com és. (color, on viu, sí és mamífer,sí és gran o petit,etc).
Però no us preocupeu  sinó teniu aquests llibres o contes, per practicar la lectura us val qualsevol conte o llibre de la seva edat(de 6 a 7 anys) que teniu a casa i que els nens/es els agradi. Encara que vosaltres esteu fent coses, els nens/es us ho poden llegir i després que us expliquin els personatges que surten , i on passa i un mini resum de l’argument del conte i si volen poden fer un dibuix i una frase resumint all’o que han llegit.  Lo més important  és que els nens/es cada día llegeixin una estoneta.
També us adjunto alguna web per fer treballs manuals senzills per a fer amb els vostres nens/es que segur que us agraden podeu enviar alguna foto al bloc de l’escola i així veíem com us ha quedat.
http.//www.pinterest.es/fiestasycumples/ocio-juegos-y-actividades-con-ni%C3%B1os/
Esperem que us agradin aquestes webs i disfruteu amb els peques jugant fent exercici, o jocs matemàtics, dibuixant… o ballant.
Fins aviat , esperem fotos vostres. Ho esteu fent genial!!
Per qualsevol cosa estem a la vostra disposició, us desitjo que aquests díes vagin molt bé., cuideu-vos molt, ens veíem aviat. 
Molts petons de Raquel, Maria, Gemma, Carla, Sonia, Vanessa,Susana, Virginia i meus.
Molts petonets als nens/es de part nostra.
Atentament, Pepi Chaves.😘😘😘


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada